únor 2024

Vezměte děti do divadla

Josef Čapek: O pejskovi a kočičce

Josef Čapek: O pejskovi a kočičce

Divadlo Františka Troníčka, které můžete nalézt na malém náměstí za nákupním centrem Quadrio, uvádí vždy v neděli představení pro děti.

Na programu jsou loutkové pohádky pro nejmenší diváky i činoherní příběhy pro ty starší a celé rodiny. V komorním prostředí divadla se sálem pro padesát diváků najdete příjemnou až rodinnou atmosféru. V únoru jsou na programu:

11. 2. / 14.00 a 16 00 – Josef Čapek: O pejskovi a kočičce.

Loutkové představení pro děti od 3 let. Klasika, kterou všichni znají a milují! Představení zahrnuje pohádky: O pejskovi a kočičce, jak si myli podlahu, Jak si pejsek s kočičkou dělali k svátku dort, Jak našli panenku, která tence plakala a nakonec příběh O pyšné noční košilce. Inscenace se snaží zachovat milý „čapkovský“ humor a držet se věrně předlohy, tak jak to mají děti rády. Délka představení je 45 minut.

25. 2. / 16:00 – Fousatý případ Valeriána Draka.

Činoherní detektivní pohádka, ve které se věhlasný detektiv Valerián Drak vydává po stopě strašlivého lupiče Šestiprsťáka. Vyšetřování nebude tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Čím dál zamotanější zápletka zamotá hlavu všem. Místem činu zločinu je Staré Město pražské, není tedy až tak překvapivé, když do příběhu vstoupí tajemné síly, na které jsou i moderní vyšetřovací metody krátké. Délka představení je 60 minut. Pro děti od 6 let.

Představení jsou podpořena grantem MČ Praha 1.

Divadlo Františka Troníčka, Vladislavova 22, Praha 1. www.divadlotronicek.cz